¡Atención! Este sitio usa cookies

Si no cambia la configuración, usted acepta su uso.

Acepto

Projecte d'Actuació 2016-17

OBJETIUS
  • Fer que l'entorn siga càlid, proper i empàtic, on les persones (alumnes i edicadors/es) es senten bé, amb llibertad i confiança; on ens comuniquen, siguem accesibles, posem en joc habilitats emocionals per a ser feliços en aquesta gran familia que és el Centre i aconseguim les nostres metes personals.
  • Obrir noves vies i tractar, amb tots els mitjans al nostre abast, qualsevol classe de necessitats educatives especials i/o tot possible cas de fracàs escolar, amb l'ús de mecanismes per afovorir lèxit personal, acadèmic i formatiu pretès, més enllà de problemes de caràcter familiar o social, falta de motivació o qualsevol altre factor físic, afectiu, emocional o pedagògic.
  • Entendre, comprendre i interioritzar que LA IL.LUSIÓ es projecta cap al futur com a anticipació i projecció, alhora que l'alegria i l'entusiasme formen part d'ella. Viure i transmetre que cap goig se li pot comparar a aconseguir una il.lusió; tot i que no és cap goig extrínsec, adventici o impersonal, sinó propi, irrenunciable i insustituïble.
logo     LogoColegiosAmigonianos     PedagogiaAmigoniana     FundacionAmigo     luisamigo
Sitio web optimizado para navegadores: Safari, Firefox y Chrome con ancho de resolución mínima de 1024 píxeles. No usar Internet Explorer de ninguna versión.